Op de eerste bijeenkomst van ons nieuwe kennisnetwerk Communicatie & Marketing staat het gebruik van social media door onderwijsorganisaties centraal. De bijeenkomst is op woensdag 27 november bij VOS/ABB in Woerden.

In de ochtend zal mr. José van Snek van de Onderwijsjuristen van VOS/ABB de juridische aspecten van het gebruik van social media belichten. Wat kan wel en wat niet? Denk hierbij aan privacykwesties, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en het portretrecht.

In de middag zal Freek Zwanenberg ingaan op de vraag welke kansen en valkuilen het gebruik van social media met zich mee kan brengen. Zwanenberg is verbonden aan Bureau Jeugd en Media. Hij is expert op het gebied van mediawijsheid en geeft geregeld lezingen, gastlessen en workshops over het gebruik van social media.

Uiteraard zal er ruimte voor vragen en eigen inbreng van de deelnemers aan het kennisnetwerk C&M.

Wanneer, waar en aanmelden

De bijeenkomst van het kennisnetwerk C&M is op woensdag 27 november bij VOS/ABB in Woerden (op loopafstand van station Woerden, we hebben een beperkt aantal eigen parkeerplaatsen). De inloop is vanaf 10 uur, we beginnen om 10.30 uur en sluiten af rond 14.30 uur. Deelname is gratis voor leden van VOS/ABB (niet-leden kunnen niet deelnemen). Lunch is inbegrepen.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan door een mailtje te sturen naar welkom@vosabb.nl onder vermelding van ‘Bijeenkomst kennisnetwerk C&M 27 november’. Vermeld duidelijk uw naam, de organisatie waarvoor u werkt en uw telefoonnummer. Als u voor de lunch bepaalde dieetwensen heeft, kunt u dat ook in uw mail aangeven.

Het kennisnetwerk C&M is van en voor communicatie- en marketingprofessionals van onderwijsorganisaties die bij VOS/ABB zijn aangesloten. Bent u geïnteresseerd in dit kennisnetwerk, maar heeft u zich daar nog niet voor aangemeld? Doe dat dan alsnog bij Martin van den Bogaerdt via mvandenbogaerdt@vosabb.nl.

Let op: u kunt alleen deelnemen als uw organisatie lid is van VOS/ABB. Geen lid? Uw organisatie kan zich bij VOS/ABB aansluiten.

Deel dit bericht: